StoryEditorOCM
LifestyleIzbor Miss Šibensko-kninske županije 2017

Ljepotice prijavite se – u subotu casting u Drnišu i Brodarici

Piše šibenski.hr
20. svibnja 2017. - 01:27


Organizacija ovogodišnjeg izbora za Miss Šibensko-kninske županije povjerena je mladim šibenskim pjevačkim snagama Marku Škugoru i Branimiru Bubici koji uz pomoć Love Story wedding agencije vraćaju stari sjaj najstarijem izboru ljepote na svijetu. Nakon dugo godina izbivanja Hotel Olympia je ponovno domaćin ove manifestacije, a glazbeni program uz Đanija Stipaničeva, Marka Škugora, Vladimira Garića (4 tenora, klapa Cambi) i Klapu Sebenico zasigurno nikog neće ostaviti ravnodušnim.

- Šibensko-kninska županija je rekorder po osvojenim titulama u proteklih 25 godina - čak pet missica iz naše županije ponijelo je lentu najljepše u Hrvatskoj. Plan je ostati na vrhu i produkcijski podignuti ljestvicu samog izbora u narednih par godina, kažu organizatori, te dodaju da je u projekt uključen velik broj šibenskih kreativaca koji će dati svoj doprinos ovogodišnjem izboru.
Finalistice, a osobito pobjednicu izbora, očekuju brojne nagrade sponzora manifestacije.

Nakon prvog castinga održanog u Šibenskom kazalištu prošle subote, organizatori pozivaju sve djevojke od 17 do 25 godina da dođu na casting koji će se održati u subotu, 20. svibnja u 15 sati u Drnišu, u prostoru Pučkog učilišta “Ivan Meštrović”, a nakon toga istog dana slijedi casting u Šibeniku, točnije na brodaričkom Rezalištu, u Nostress Night & Beach Baru s početkom u 18 sati.
- Naša želja je da još jedna djevojka iz naše županije ponese titulu najljepše i da se Šibenik ove godine može pohvaliti šestom missicom koja će nas predstavljati na svjetskom izboru ljepote. Još nije kasno za prijave, pa zato djevojke požurite, poručuju organizatori.

Prijavite se ne sljedećem linku: https://miss.hr/Izbor-Miss-Hrvatske/Prijavnica, a za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati u inbox https://www.facebook.com/misssibenskokninskezupanije ili na broj 091/970-9257.

 

20. travanj 2024 05:13