StoryEditorOCM
LifestyleSjajna koža bez bora

Prirodna anti-age krema, koja je oduševila Antoniju Šola i druge poznate Hrvatice

Piše PR
1. ožujka 2017. - 12:43

Uvijek sređena od glave do pete, Antonija Šola, ništa ne prepušta slučaju, a isto je takva i u odabiru kozmetike. Simpatična pjevačica prednost daje prirodnoj kozmetici koja ne sadrži konzervanse, parabene i nije testirana na životinjama.


Antonija je nedavno otkrila ime njezine omiljene kozmetike koja se temelji na kombinaciji inovativnih i prirodnih sastojaka u kozmetičkoj industriji. Djeluju izuzetno učinkovito, te bez neželjenih nuspojava. Riječ je o Lux-Factor kozmetici, čija patentirana formula pruža brže i učinkovitije djelovanje. Svi proizvodi su klinički ispitani i imaju sve potrebne certifikate koji pružaju sigurno korištenje proizvoda bez štetnih nuspojava.



Sjajna koža

Pjevačica je također pronašla idealnu kremu, koja njezino lice njeguje i održava je mladenačkom i sviježom. „Tajna moje lijepe i njegovane kože je u Lux-Factor 4D Hyaluron kremi. Fenomenalna je kao podloga za make up. Zahvaljujući njoj, moja šminka je tokom cijelog koncerta postojana.“



Prirodna krema, koja zaista djeluje

Intenzivna krema za pomlađivanje sa botox učinkom vidljivo smanjuje bore, te popunjava i zaglađuje duboke bore (do 80 % mlađi izgled kože). S 100% prirodnim hijaluronom europskog podrijetla garantira dugotrajnu hidrataciju kože, prodire u epidermis i dublje slojeve kože te hidratizira kožu iznutra prema van. Lux-Factor 4D Hyaluon potiče prirodnu regeneraciju epiderme, štiti kožu od štetnih vanjskih utjecaja, prodire u stanice kože i poboljšava strukturu kože. Uz redovitu upotrebu, koža postaje zdrava i mladolika, stoga ne čudi da kremu obožavaju i brojne poznate Hrvatice.



Zapanjujući rezultati već nakon dva tjedna redovite upotrebe kreme protiv bora Lux-Factor!



Preporučeno od strane stručnjaka



Ovo su samo neke od brojnih poznatih Hrvatica koje svoje lice njeguju hranjivom kremom protiv bora Lux-Factor 4D Hyaluron!



Ecija Ivušić, TV voditeljica
"Od bora priznajem samo smijalice, zato koristim Lux-Factor 4D Hyaluron kremu protiv bora.“



Indira Levak, pjevačica
»Jeste li isprobale kremu protiv bora Lux-Factor? Savršena je! Čim sam je nanijela na lice osjetila sam kako "zateže". Fenomenalan osjećaj! Moja preporuka!«



Martina Ješe, dizajnerica
''Oduševljena sam Lux-Factor 4D Hyaluron kremom, od nje mi lice izgleda svježije. Savršena je kao podloga za make-up i mome licu pruža odličnu hidrataciju tokom dana. Mogu reći da sam pronašla idealnu kremu za svoje lice. Lux-Factor 4D Hyaluron kremu sam preporučila prijateljicama, a ovim putem je preporučam svima jer je zaista odlična!''

Zaboravite na bore!
Upravo sada možete naručiti Lux-Factor 4D Hyaluron kremu po promotivnoj cijeni s više od 30 posto popusta, samo na Lux-Factor.com.

 

25. travanj 2024 18:01