StoryEditorOCM
GlazbaNESALOMLJIVI DUH

'Ima puno bolesnih, nisam ja poseban, a sve dok sam u glazbi, živjet ću! Ona me liječi!': Oliver otkrio zašto je odustao od hospitalizacije u Njemačkoj

Piše PSD
15. studenog 2017. - 14:46

Oliver Dragojević je zbog lošeg zdravstvenog stanja morao otkazati planirani koncert u Frankfurtu, a za srpski Blic je otkrio zašto je ipak odustao od liječenja u Njemačkoj.
 
- Doktori su mi rekli kako visinske razlike i putovanje avionom mogu loše utjecati na moje zdravlje. Savjetovali su mi da se liječim u Hrvatskoj, a ja sam ih poslušao - ispričao je pjevač.

Dodao je kako se, unatoč bolesti, osjeća super.

- Pozitivne misli itekako mogu dovesti do ozdravljenja, sve drugo vodi u potpunu propast - objasnio je Oliver, kojem je obitelj najveća potpora u najtežim životnim trenucima.

- Dane provodim kod kuće, sviram i pjevam. Nije mi teško, to doživljavam kao neku vrstu rekreacije. Vjerujem da se bolest najbolje može liječiti glazbom, a meni je glazba sve, ona mi je život. Sve dok sam posvećen njoj, živjet ću - zaključio je 69-godišnji glazbenik.

Optimističan duh, dodaje, nije ga napustio - namjerava se boriti do posljednjeg trenutka, prenosi Blic.

- Jedini način za pobijediti bolest jest ostati pozitivan. Ima puno bolesnih ljudi u svijetu, nije ovo moje ništa strašno. To je jednostavno dio života s kojim se ili nosiš ili odustaneš, a ja ću se boriti do posljednjeg atoma snage - oduševio je, kao i puno puta, Oliver svojim nesalomljivim duhom.

19. travanj 2024 04:27