StoryEditorOCM
GlazbaZvuci Krke

Koncertom Crvene jabuke u petak počinje manifestacija u organizaciji NP "Krka". Pogledajte tko će sve nastupiti do kraja kolovoza

Piše Šibenski.hr
5. srpnja 2017. - 10:55

Koncertom Crvene jabuke koji će biti održan u petak, u 21 sat u Skradinu, ispred ispostave Javne ustanove „Nacionalni park Krka“ bit će otvorena ovogodišnja manifestacija Zvuci Krke - The Sounds of the river. Posjetitelji koncerta prisjetit će se starih dobrih hitova „Bježi kišo s prozora“, „Sa tvojih usana“ i „Dirlija“ s prvog albuma pop-rock grupe Crvena jabuka iz davne 1986. do najnovijih hitova s posljednjeg dvostrukog izdanja CD-a.
 
-Manifestacija Zvuci Krke – The Sounds of the River i ove je godine posvećena prenošenju ekološke poruke kao glazba s porukom. Prije svakog koncerta će posjetiteljima biti predstavljen niz izložbi, radionica i ekoloških akcija. Posjetitelji koncerta Crvene jabuke u petak će moći sudjelovati na radionici reciklaže tekstila ekološke udruge „Eko Zadar“ koja će istovremeno predstaviti svoje radove. Zainteresirani posjetitelji moći će naučiti kako uprotrijebiti staru odjeću i odbačene materijale od tekstila u cilju unošenja pozitivnih promjena održivog razvoja kroz poticanje aktivnog sudjelovanja i promicanja ekološke svijesti- kaže Katia Župan, glasnogovornica JU NP "Krka".
 
Nakon Crvene jabuke, na manifestaciji Zvuci Krke - The Sounds of the River nastupit će Šibensko pjevačko društvo „Kolo“ 17. srpnja, u 20 sati u Drniš. Slijedi koncert Gabi Novak i Matije Dedića na Roškom slapu, 23, srpnja.

Nera Gojanović Kljajić i Krešimir Stražanac zapjevat će na Visovcu, 27. srpnja. Potom će 17. kolovoza, u 20 sati na Roškom slapu nastupiti Hothouse Flowers.

Manifestacija će biti zaključena 24. kolovoza u 20 sati na Roškom slapu koncertom Davora Radolfija.

20. travanj 2024 10:27