StoryEditorOCM
OstaloVikend na dva kotača u Vodicama

Poslastica za ljubitelje biciklizma: Od utrke za žene i alke na biciklima, do nadmetanja najboljih brdskih biciklista

28. travnja 2017. - 12:16

U subotu i nedjelju ljubitelji brdskog biciklizma koji dođu u Vodice moći će lizati prste. Naime, Vodice su domaćin još jednog MTB vikenda koji nudi nekoliko biciklističkih poslastica

- Od 1999. godine Brdsko biciklistički klub Orlov krug domaćin je utrke za Kup Hrvatske u brdskom biciklizmu, koja se boduje i za Svjetski kup u klasi C2. S vremenom se utrka razvila u MTB weekend u kojem cijele Vodice žive u duhu biciklizma- poručuju organizatori iz vodičkog kluba "Orlov krug".

Evo, što su sve organizirali tijekom vikenda. U subotu u 17 sati se vozi rekreativna ženska utrka Babes on bikes, a dva sata kasnije i Alka na biciklima u centru grada, na kojima mogu sudjelovati svi zainteresirani ljubitelji biciklizma i dobre zabave. Nakon Alke, navečer je organiziran koncert na otvorenome za sve natjecatelje, njihovu pratnju i druge posjetitelje Vodica.

Spektakularna utrka za Kup Hrvatske i Svjetski kup u klasi C2 koja je na rasporedu u nedjelju od 9 do 15 sati prilika je da posjetitelji uživaju u nadmetanju ponajboljih hrvatskih i europskih biciklista na jednoj od najatraktivnijih brdskih staza u Hrvatskoj.

24. travanj 2024 03:33