StoryEditorOCM
OstaloNesretan im i Zadar

Bez obzira igrali u Crnici ili Višnjiku navike im iste- Crvena Zvezda "pregazila" Solaris

19. veljače 2017. - 12:31

Vaterpolisti Solarisa zbog činjenice da je radi zdravstevnih razloga zatvoren bazen u Crnici morali su ugostiti Crvenu Zvezdu u Zadru. No, "sunčanima" je ove sezone očito svejedno igrali u Crnici, ili bili prisilni domaćini negdje drugdje. Navike su im iste- samo redaju poraze kao domaćini. Jer, podsjetimo jedinu pobjedu u dosadašnjem dijelu drugog razreda Regionalne lige Solaris je ostvario u Zagrebu kod Medveščaka.

U Višnjiku je momčad Renata Vrbičića teško "stradala" kontra favorizirane Crvene Zvezde (6:14). Beograđani su sve riješili u prvoj četvrtini kada su poveli 5:0. Sve ostalo bila je kozmetika.

Za Šibenik su igrali: Jukić, Malenica (1), Komadina, Bajić, Petković, Jakovac (2), Rončević (1), Rak (1), E. Seferović, Bulat (1), Lipar, T. Seferović, Šparada.

U teškom porazu, možda je dobra stvar što su se Šibenčani navikli na bazen u Višnjiku, jer će u njemu odigrati utakmicu idućeg kola s domaćim Zadrom. Možda je to prigoda i za drugu pobjedu Solarisa, jer Zadar s njima zajedno drži fenjer na tablici.

 

19. travanj 2024 06:21