StoryEditorOCM
NogometBizarna Županijska liga

Spašavaj se tko može: Nogometaši Janjeva u Siveriću vrijeđali suca i trgali mu kartone - Mario Mazarekić i Vilson Gaši "zaradili" šest mjeseci zabrane igranja

Piše Ante Talijaš
19. listopada 2017. - 15:17

Nakon 3. kola Županijske nogometne lige, pune ruke posla imao je disciplinski sudac Tomislav Copić. Najburnije je bilo u Siveriću na utakmici Rudar – Janjevo (2:2), na kojoj su isključena tri igrača gostiju, a po završetku utakmice suca Marka Bilušića od razjarenih Janjevaca morala je spašavati i policija.

Epilog je da je Disciplinski sudac lige Tomislac Copić kaznio igrača Janjeva Maria Mazarekića sa šest mjeseci zabrane igranja, a zbog psovanja, vrijeđanja suca Bilušića, trganja i bacanja na travnjak crvenog kartona koji mu je dodijeljen u 73. minuti utakmice. Sa šest mjeseci zabrane igranja kažnjen je i igrač Janjeva Vilson Gaši, a zbog psovanja, vrijeđanja, odgurivanja suca Bilušića i uzimanja kartona sucu. Igrač Janjeva Ivan Tomkić koji je na utakmici isključen u 38. minuti zbog nesmotrenog faula kažnjen je s dvije utakmice zabrane igranja.

Inače, odigrane su sve četiri utakmice 3. kola: Rudar – Janjevo 2:2, Zagora II – DOŠK 4:1, Vodice – Mihovil 3:0, Mladost – SOŠK 1:2. U zaostaloj utakmici 1. kola Šibenik II svladao je DOŠK rezultatom 1:0.

Parovi 4. kola: Subota, 15,30: DOŠK – Vodice. Nedjelja, 15,30: Mihovil – Mladost, Zagora II – Janjevo, Šibenik II – Rudar.
 

19. travanj 2024 14:33