StoryEditorOCM
NogometŠIBENIK BJEŽI S DNA

Zoran Slavica: Bitno je da ne pokvarimo pogled na ljestvicu

21. travnja 2017. - 14:10

„Narančasti brod“ kormilara Zorana Slavice polako, ali sigurno isplovljava iz nevere u koju je upao početkom proljeća.. Šibenik je u posljednja tri kola protiv izravnih suparnika „ubrao“ sedam bodova, a tri boda kontra još jednog davljenika Lučkog značila bi i konačan bijeg iz opasne zone. Slavica i njegovi momci bi u slučaju pobjede dno Druge lige mogli gledati dalekozorom.

- Bilo bi lijepo ovaj niz od pet utakmica bez poraza zaokružiti pobjedom protiv Lučkog. Atmosfera u svlačionici je sve bolja nakon dobrih rezultata. A s desetim bismo bodom u četiri kola svi još lakše disali – govori u najavi susreta stoper Matej Rodin.

Posljednji je remi u Imotskom skupo plaćen, jer je Zoran Slavica, zbog kartona, ostao bez dvojice Nigerijaca, univerzalca Jamilua Collinsa i zadnjeg veznog Geralda Diyokea, te centarfora Mira Slavice, koji je „požutio“ u trenutku, kad je konačno prekinuo golgeterski post. U „stroj“ bi se, međutim, trebali vratiti rekonvalescenti Andrija Bandalo i Jonathan Brito.

- Početnu postavu i ovaj put diktiraju kartoni i ozljede. Na zadnjem je treningu boljelo i Pecolaja. No, nećemo paničariti. Već smo uljepšali pogled na ljestvicu. Bitno je da ga protiv Lučkog ne pokvarimo – rezonira trener Šibenika. 

Dvoboj Šibenika i Lučkog igra se sutra od 17 sati na Šubićevcu.

19. travanj 2024 02:55