StoryEditorOCM
NogometSKUPI BOD U IMOTSKOM

Šibenčani zadovoljni, ali ranjeni - za Lučko otpali Collins, Diyoke i Slavica

18. travnja 2017. - 21:39

IMOTSKI – ŠIBENIK 1:1 (1:1)

IMOTSKI – Stadion Gospin Dolac.
Sudac: Tomislav Bionda (Zaprešić)
Strijelci: 0:1 M. Slavica (7.), 1:1 Serdarušić (19./11m)

IMOTSKI: Gudelj, Grubić, Strika (od 46. Krištić), Landeka, Mandarić, K. Puljić (od 75. Begić), Bošnjak, T. Puljić, Serdarušić, Markotić (od 46. Kuvačić), Varea
ŠIBENIK: H. Slavica, Rodin, Vukorepa, Collins, Bartulović, Roca, Diyoke (od 61. G.Živković), Musa, Maleš (87. Pecolaj), A. Živković, M. Slavica (od 80. Maretić)

Šibenik se s vrućeg gostovanja u Gospinom Docu vraća ranjen, ali zadovoljan. Momci Zorana Slavice stigli su protiv Imotskog do još jednog vrijednog boda u borbi za ostanak. Ukupno sedmog u posljednja tri kola. A donio ga je Zoranov prezimenjak, napadač Miro Slavica. I prekinuo dugi golgeterski post. Miru je za pogodak i vodstvo Šibenika u 7. minuti centrirao Josip Maleš, a šibenski je napadač mirno poentirao glavom.

Vodstvo „narančastih“ bilo je, nažalost, kratkog vijeka. Samo desetak minuta poslije sudac Bionda pokazao je u dvojbenoj situaciji na bijelu točku, s koje je za Imoćane pogodio Serdarušić.

U posljednjim su minutama Šibenčani bili bliže pogotku, no preciznosti je u „mrtvoj“ prigodi nedostajalo Anti Živkoviću.

Šibenik u Imotskom, očekivano, nije prošao neokrznut kad je riječ o kartonima, pa su tako za iduću utakmicu s Lučkom na Šubićevcu otpali čak trojica. Dva Nigerijca, Jamilu Collins, Gerald Diyoke, te Miro Slavica.

18. travanj 2024 10:57