StoryEditorOCM
NogometUtopili se u Jadru

Poraz "narančastih" u Solinu: Jelavić im opet "krvnik", ovaj put "Lava" nije mogao spasiti ni Collins (FOTO)

25. ožujka 2017. - 18:57

Solin- Šibenik 1:0 (1:0)
SOLIN- Igralište pokraj Jadra. Sudac: Vedran Jelenčić (Kastav). Strijelac: 1:0 Jelavić (15).
Solin: Višić, D. Perković, Šarlija, Gruica, Farić, Batarelo, Svalina, I. Perković (od 78. Tadić), Zoungrana (od 85. Pavlinović), Cicijelj (od 72. Žižić), Jelavić.
Šibenik: H. Slavica, Vukorepa, Bandalo (od 61. Maleš), Rodin, Pecolaj (od 46. Bartulović), G. Živković (od 81. Banić), Diyoke, Musa, Brito, Collins, M. Slavica.

Nogometaši Šibenika poraženi su u prvom kolu trećeg kruga 2.HNL u Solinu. Domaćini koje vodi trener Mirko Labrović sada su izbili na prvo mjesto na tablici i brinu hoće li imati logistike za napad na prvu ligu, dok "narančaste" muče neke puno teže brige- kako ostati u drugoligaškom društvu.

Isto kao i prije tjedan dana za Šibenik je koban bio Mario Jelavić. On je postigao odlučujući pogodak nakon ubačaj Svaline iz prekida. Na nesreću gostiju, ovaj put nije bio raspložen ni Nigerijac Collins da spasi makar bod. 

Vrlo malo toga je Šibenik pružio u Solinu i pobjeda domaćina je zaslužena. Dapače, "modri" su imali puno više izglednih prigoda i mogli su i uvjerljivije slaviti.

Šibenčani su najopasnije prijetili na početku, no najveći protivnik su im bile zastavice pmoćnih sudaca koje su ih zaustavile u dvije obećavajuće situacije. Već u 3. minuti Miro Slavica je pogodio mrežu Višića, ali arbitri su pokazali da je bilo zaleđe. Još jednom je Slavica gurnuo lijepu loptu za Collinsa, međutim njegov bijeg zaustavljen je zbog navodne nedozvoljene pozicije.

I to je bilo manje- više sve od Šibenika. Ne može se reće da igrači Zorana Slavice nisu pokušavali doći do izjednačenja, no uglavnom su to bila ubacivanja bez konkretnijih udaraca prema Višiću.

Iduću utakmicu Šibenik igra već u srijedu, 29. ožujka, kada im na Šubićevac stiže Gorica. Utakmica počinje u 16,30 sati.

18. travanj 2024 11:29