StoryEditorOCM
NogometNula u Međugorju

Vratari Šibenika već 450 minuta čuvaju mrežu čistom

14. veljače 2017. - 19:58

Ako trener Šibenika Stipe Balajić nečim može biti zadovoljan u dosadašnjim pripremnim utakmicama onda je to svakako obrana. Naime, "narančasti" niti u petoj prijateljskoj utakmici nisu primili zgoditak. Ili, Šibenikovi vratari već 450 minuta sačuvali su svoju mrežu čistom.

Petu prijateljsku utakmicu u okviru priprema za proljetni dio sezone Šibenik je odigrao u Međugorju protiv slovenskog prvoligaša Radomlja. Završilo je bez pogodaka. Da su vratari Šibenika u dobroj formi potvrdio je Hrvoje Slavica u Međugorju obranivši kazneni udarac kojeg su pred kraj utakmice imali "fenjeraši" slovenske prve lige.

Za Šibenik nije zaigrao Gerald Diyoke, ali nema razloga za uzbunu. Riječ je o lakšoj ozljedi, pa su ga u stručnom stožeru Šibenika preventivno sačuvali.

Za vikend Šibenik ima dvostruki program na Šubićevcu. Najprije u subotu dočekuje Rudeš, a dan poslije Trnje. Obje utakmice su na rasporedu u 15 sati. Tada će vjerojatno zaigrati i povratnik Jamilu Collins.

Šibenik je protiv Radomlja igrao u sastavu: Ayotunde (od 60. H. Slavica), Pecolaj (od 58. Bartulović), Vukorepa (od 58. Bandalo), Rodin, Musa, Roca, Banić (od 68. Maretić), Celić (od 85. Bitunjac), Maleš (od 88. Ljubičić), Brito (od 70. Fuštin), A. Živković (od 82. M. Slavica).

17. travanj 2024 00:08