StoryEditorOCM
NogometNula s mađarskim trećeligašem

Ljubičić i Slavica moraju zasukati rukave - Šibeniku hitno trebaju pojačanja (FOTO)

4. veljače 2017. - 15:09

Nogometaši Šibenika odigrali su 0:0 s mađarskim trećeligašem Kaposvarom na Šubićevcu. Bila je to treća prijateljska utakmica "narančastih" u ovom ciklusu priprema i prva u kojoj nisu došli do pobjede.

U prvom poluvremenu igrači trenera Stipe Balajića su bili koliko-toliko opasni. Sve najbolje je uglavnom došlo od mladog Stipana Banića.

U nastavku su domaći potpuno pali i da na vratima nije bilo rasploženog Nigerijca Ayotundea Mađari bi sigurno slavili.

Sve u svemu, bila je to vrlo blijeda predstava "narančastih". Stoga se nameće jednostavan zaključak da je pred upravom kluba koju čini tandem Novica Ljubičić-Zoran Slavica puno posla. Što hitnije moraju pronaći barem dvojicu ili trojicu nogometaša koji će oplemeniti i osvježiti igru Šibenika prema naprijed. U suprotnom, navijače Šibenika čeka ne baš ugodno proljeće.

Jedina utjeha je što su na ovoj utakmici nedostajali Grgo Živković, Josip Maleš, Martin Vukorepa, Matej Rodin i Paško Stanić. Ali, i oni su mahom defanzivci.

Iduću prijateljsku utakmicu Šibenik igra u srijedu u 16 sati, kada će na Šubićevcu ugostiti Solin.

Sastav Šibenika: H.Slavica, Bartulović, I.Stanić, Bandalo, Musa, Roca, Diyoke, Brito, Banić, Maretić, M.Slavica. (Još su igrali: Ayotunde, Pecolaj, Rošić, Fuštin, Ljubičić, Imširović, Bitunjac, Celić, A.Živković i Bulat).

19. travanj 2024 22:24