StoryEditorOCM
NogometNovica se vraća

Cilj je afirmacija mladih, a prva liga ako se dogodi dogodi

2. veljače 2017. - 15:13

Ima li kraja rošadama u upravi HNK Šibenika? Čini se da nema, budući da drugoligaš sa Šubićevca ove zime mijenja čelne ljude češće nego trenere i igrače.

Poslije dragovoljnog odlaska Ive Krečka i "prisilnog" Ante Rakića, koji zbog sukoba interesa nije mogao istodobno obnašati funkcije predsjednika Gradskog vijeća i člana uprave Šibenika, Šubićevac je napustila i dojučerašnja predsjednica uprave Senka Klisović. Razloge njezine ostavke nismo uspjeli doznati.

No, Nadzorni odbor Šibenika je brzo reagirao i našao zamjenu za Klisović. To je još jedno dobro poznato lice na Šubićevcu. Riječ je o Novici Ljubičiću, koji je već obnašao dužnost direktora HNK Šibenik, kada su se "narančasti" borili po trećeligaškim travnjacima. Praktički do jučer, Ljubičić je bio član Nadzornog odbora kluba.

Ubuduće će Šibenik imati dvočlanu upravu. Ljubičić će biti zadužen za organizacijski dio, dok će Zoran Slavica brinuti o sportskom:

- I uprava i Nadzorni odbor moraju biti jedno tijelo i zajednički donositi sve bitne odluke. Moj prvenstveni cilj je jačanje naše Omladinske škole i afirmacija domaćih mladih igrača. Da potencijala imamo u vlastitom dvorištu pokazale su i prve dvije pripremne utakmice- kazao je Ljubičić.

Navijači su po pravilu ambiciozni i njih zanima može li Šibenik napasti 1.HNL?
- Pred trenera smo stavili zadatak da svaku utakmicu idemo na pobjedu. Naravno, da želimo što bolji rezultat uz afirmaciju igrača. A što se tiče 1.HNL, mogu samo reći bit će dobro ako se dogodi- zaključio je Ljubičić.
 

25. travanj 2024 06:52