StoryEditorOCM
Mali nogometPobjeda liječi rane

Slavoncima Šibenik ne smije biti povratak u život: Crničani se bacaju na glavu za pobjedu nad Osijekom

10. studenog 2017. - 12:52

Nakon razočavajućeg gubitka bodova u zadnjem kolu u Slavonskom Brodu protiv domaćeg MNK Brod 035 (2:3)  Crnica se okreće se novoj utakmici. Naime, Šibenčani u subotu u 19,30 sati na Baldekinu dočekuju vrlo jaku momčad MNK Osijek Kelme.

- Zaista se nema potrebe više prisjećati onoga što je bilo u Brodu, jer bodove neće nitko vratiti, već treba razmišljati kako pobijediti Osječane na Baldekinu. Veći dio utakmice u Brodu momčad je djelovala zrelo, dobro i opasno, a ono što je bio problem je što prilikom vodstva nismo znali dotući protivnika. I kako to obično biva, domaćin nas je kaznio i zaista sretno uzeo tri boda- kazao je Robertino Jelovčić, trener Crnice.

U zadnje tri utakmice njegova momčad je osvojila samo jedan bod:
- Objekitvno smo trebali uzeti više bodova, ali plaćamo cijenu neiskustva i prepotencije nekih igrača koji u pojedinim situacijama na utakmici ne rješavaju situacije na jednostavan način kako svi očekujemo nego kompliciraju do krajnjih granica i tako sami sebi, a i momčadi kompliciraju život. Međutim, te dječje bolesti trebali bi sjesti na svoje, a to očekujemo već ove subote protiv MNK Osijek Kelme. MNK Crnica žudi za pobjedom i momčad će sigurno ići "na glavu" da to ostvari- opet će Jelovčić.

Osijek ima četiri boda više od Crnice, a nakon tri uvodne pobjede u zadnja dva dvoboja izgubili su od Alumnusa u Osijeku i od Uspinjače u Zagrebu.
- Jasno je da je i kod njih uslijedio mali pad, a Crnica ne smije dopustiti da im Šibenik bude povratak u život. Uvjeren sam da će Crnica u ovom dvoboju biti snažna, konkretna i efikasna te da će ostvariti pobjedu- kaže trener Crnice.

Protiv Osijeka će Jelovčić imati kompletan igrački kadar na raspolaganju, a očekuje se i dobra podrška s tribina.
 

16. travanj 2024 12:53