StoryEditorOCM
Mali nogometPrvi poraz Crnice

Krah u Domu sportova! Dinamo ispratio kući Šibenčane s "pola duzine" u mreži

Piše Šibenski.hr
28. listopada 2017. - 14:59

U okviru 3. kola I. Hrvatske malonogometne lige u zagrebačkoj "dvojci" Doma sportova Futsal Dinamo pobijedio je Crnicu rezultatom 6:1, dok je na poluvremenu bilo 3:1. U najavi utakmici javnost je sigurno očekivala bolji otpor Šibenčana pa čak i nešto više, ali na žalost realnost u metropoli bila je nešto dijametralno suprotno.

Utakmicu slobodno možemo podijeliti na tri trećine. U prvoj trećini Crnica je bila bolji i opasniji protivnik, čak je u 5. minuti i povela preko Mijata i to sasvim zasluženo. U tim trenucima bilježimo nekoliko sjajnih poteza igrača Crnice te fantastične obrane vratara Dinama Škorića.

Nakon izjednačenja Grbeše  Crnica je utihnula i s vremenom totalno "nestala" s parketa. Doduše, i poslije poravnanja Crnica je imala još nekoliko prilika, ali ako je bilo koji udarac išao u okvir gola siguran je bio Škorić.

Druga trećina utakmice donijela je još tri pogotka Dinama, od čega još dva dalekometna Grbeše. U trećoj trećini Dinamo je zabio još dva zgoditka i suvereno "zatvorio" utakmicu.

U Futsal Dinamu treba pohvaliti sjajnog strijelca Grbešu koji je u ovoj utakmici pokazao o kakvom se kvalitetnom igrači radi. Što se Šibenčana tiče, odmah početkom drugog poluvremena trener Jelovčić na vrata je postavio mladog Filipa Radaja koji nije primio ni jedan zgoditak, a  obranio je nekoliko izglednih prilika Zagrepčana.

Crnica je svoje misli već preusmjerila na sljedeći dvoboj protiv Uspinjače na Baldekinu.

20. travanj 2024 07:43