StoryEditorOCM
KošarkaFijasko

Bez kvoruma: Propala dugo očekivana skupština GKK Šibenika - novi pokušaj u ponedjeljak

3. kolovoza 2017. - 21:47

Šibenski prijatelji košarke s nestrpljenjem su iščekivali Skupštinu GKK Šibenika koja je bila zakazana za petak u 19 sati. S punim pravom, jer ta sjednica krvonog tijela "narančastih" trebala je dati odgovore na puno pitanja. Od toga tko će biti novi predsjednik kluba, zatim o financijskom stanju u klubu, slaganju igračke križaljke za novu sezonu itd...

Međutim, odgovori će se još čekati budući da skupština nije održana iz prozaičnog razloga, a to je nedostatak kvoruma. Od 38 skupštinara u dvorani u Mimincu pojavilo se njih tek 17. Dakle, i puščkoškolci mogu izračunati da je to manje od broja potrebnog za pravovaljano odlučivanje.

S obzirom na nezaivdnu situaciju u kojoj se klub nalazi to je zaista fijasko. Nedolazak na skupštinu nikako ne služi na čast svima onima koji nisu imali pravi razlog za to, a vjerujemo da su takvi rijetki. Njihov potez dovoljno govori o njihovoj ozbiljnosti, ali i ljubavi prema šibenskoj košarci s čime se nerijetko busaju u prsa. Posebno poglavlje u tom smislu zaslužuju dva bivša predsjednika Ante Gaćina i Ante Grbac koji nisu našli za shodno da izdvoje sat vremena i pojave se u dvorani u Mimincu.

- Mene je sram ispred ovih ljudi- govorio je jedan od iskusnijih članova skupštine kojemu narančasta boja kola u venama pokazujući prema ljudima iz Dogus grupe Bašaru Egemenu i Vladimiru Kravaru koji su strpljivo čekali ne bi li se skupio kvorum.

Ovaj put nisu imali sreće. Možda više sreće budu imali u ponedjeljak u 19 sati kada je zakazana novi sastanak skupštine. Novo otkazivanje moglo bi biti kobno, budući da za GKK Šibenik vrijeme curi. Naime, krajnje je vrijeme da se povuku neki potezi u upravljačkom i igračkom smislu, jer pripreme za novu sezonu počinju vrlo brzo. A GKK Šibenik nema vodećeg čovjeka kluba, a igrački roster je više nego tanak.

19. travanj 2024 01:42