StoryEditorOCM
KošarkaVezali talente

Mladi reprezentativci Toni Nakić i Domagoj Šarić potpisali četverogodišnju vjernost Baldekinu

13. srpnja 2017. - 13:58

Konačno malo dobrih vijesti s Baldekina. Nakon serije odlazaka- Ivanov, Halilović, Siriščević, Petani,... i onog za navijače najbolnijeg Roka Badžima, evo i malo optimizma za one kojima venama kola narančasta boja.

Mladi reprezentativci i jedni od najnadarenijih košarkaša GKK Šibenika Toni Nakić I Domagoj Šarić potpisali su četverogodišnje ugovore s GKK Šibenika. Dakle, ukoliko požele ranije otići s Baldekina klub će za nih dobiti barem odštetu, ra razliku od Badžima koji je pod čudnim okolnostima otišao u ljubljansku Olimpiju, a da "građani" za njega nisu dobili niti lipe obeštećenja.

- Obavio sam razgovor i s Pavom Paićem i on mi je potvrdio da nije ni razmišljao o napuštanju Šibenika. U našim projekcijama on će biti jedan od najvažnijih igrača u idućoj sezoni i stoga nam je bio silno važan njegov ostanak- rekao je Ante Grbac, predsjednik GKK Šibenika.

Uz Krešimira Radovčića, Paić, Nakić i Šarić bit će mladci oko kojih će se slagati momčad GKK Šibenika za novu sezonu. Logično, golobradima treba nekoliko rutinera uz koje će lakše stasavati:
- Razmišljamo o tome i sigurno će dovesti po jednog iskusnijeg igrača na svaku poziciju. Ne bih htio otkrivati ime, ali s jednim braničem bismo već za dan dva mogli postići konačan dogovor- kazao je Grbac, istaknuvši kako GKK Šibenik nije pregovarao s Jozom Brkićem, dojučerašnjim centrom Jolly JBS-a, premda su takve informacije kolale u šibenskim košarkaškim krugovima.

16. travanj 2024 19:11