StoryEditorOCM
OstaloZvuci Krke 2017.

Tradicionalu glazbenu manifestaciju otvara Crvena jabuka, a zatvara Davor Radolfi

Piše Tekst i foto: Marija Lončar
7. lipnja 2017. - 18:44


NP Krka i ovoga ljeta organizira kulturnu manifestaciju Zvuci Krke koja će se održati u srpnju i kolovozu na nekoliko lokacija u samom parku. Različiti programi za različite ukuse, reklo bi se, a ravnatelj Krešimir Šakić ističe kako se ovom manifestacijom građane želi privući da dođu na Krku i u večernjim satima te da uz prirodne ljepote uživaju i u glazbi.

-Ovim želimo približiti naš nacionalni park građanima i ponuditi im da u prirodnom ambijentu uživaju u koncertima i te da ih glazba potakne na razmišljanje - rekao je Šakić.

Zvuke na Krki 7. srpnja otvara Crvena jabuka koja će nastupiti u Skradinu, a deset dana kasnije u Drnišu će zapjevati Šibensko pjevačko društvo "Kolo". Prava poslastica ljubiteljima glazbe i Arsena Dedića donijet će Gabi i Matije Dedića. Oni će 23. srpnja koncert, koji će biti hommage Arsenu, održati na Roškom slap, dok će operni pjevači Nera Gojanović Kljajić i Krešimir Stražanac nastupiti na Visovcu 27. srpnja.

U kolovozu su najavljena dva koncerta: 17. kolovoza na Roškom slapu najavljeno je gostovanje irske rock skupine Hothouse Flowers, a na istom mjestu, 24. kolovoza, zasvirat će i zapjevati Davor Radolfi. Tim koncertom ujedno i završava ovogodišnji program manifestacije Zvuci Krke.
 

20. travanj 2024 01:35