StoryEditorOCM
OstaloSolo positivo

Od četvrtka nabavite ulaznice za šibenski festival glazbenog dokumentarnog filma za svega 50 kuna

Piše Šibenski.hr
3. svibnja 2017. - 19:36

Osmo izdanje Solo Positivo Film Festivala međunarodnog festivala glazbenog dokumentarnog filma održat će se u Šibeniku na tvrđavi sv. Mihovila od 4. do 8. srpnja. Festivalski program obiluje brojnim premijerama glazbenih dokumentaraca te izvrsnim pratećim programima.

Festival biti otvoren svojevrsnom Beatlemanijom, danom posvećenim velikim The Beatlesima uz projekcije dva filma o liverpoolskoj četvorci, filmom Leslija Woodheada How the Beatles rock the Kremlin u sklopu okruglog stola u povodu 50 godina izlaska legendarnog albuma Sgt. Pepper te filmom Eight days a wee oscarovca Rona Howarda koji je u službenoj konkurenciji festivala.

Glazbu The Beatlesa nakon projekcije filma donosi The BestBeat, jedan od najboljih europskih Beatles tribute bandova koji i vizualno i glazbeno utjelovljuju Beatlese na neponovljiv način. Osim spomenutog, šibenska će publika imati priliku uživati i u drugim sjajnim naslovima od kojih ističemo filmove o Daft Punku, Magnificu ili pak Zabranjenom Pušenju te glazbenim poslasticama poput sve popularnijeg Filmmusicorkestra ili pak Marjana Bana & Diktatora uz brojna druga velika iznenađenja.

Prvi kontingent festivalskih ulaznica u prodaji će se naći u akciji Quick week i to samo u periodu od 4. do 11. svibnja po iznimno popularnim cijenama od 50 kuna za sve festivalske programa, a mogu se nabaviti na svim prodajnim mjestima Tvrđave kulture u Šibeniku te u sustavima Eventima i Croatia Ticketsa.

18. travanj 2024 20:49