StoryEditorOCM
OstaloValentinovo u muzeju

Na programu: koncert, ljubavni film, obilazak stalnog postava i to besplatno, ali samo ako ste zaljubljeni u Šibenik!

7. veljače 2017. - 13:22


 
Muzej grada Šibenika na osobit će način Šibenčanima ove godine čestitati Valentinovo. Za Dan zaljubljenih, u utorak, 14. veljače, u muzeju će se moći pogledati ljubavni film, uživati u koncertu Mate Skračića i njegova benda te razgledati stalni postav. Pozvani su svi zaljubljeni, ali u Šibenik, a gradski muzej svoja vrata otvara već u 18 sati.

-Kako ćemo znati tko je zaljubljen u Šibenik? Vrlo lako! To se odmah vidi – smije se ravnatelj Muzeja grada Šibenika Željko Krnčević.

U 18 sati u atriju će početi i projekcija ljubavnog filma po izboru Nikice Šupe, urednika filmskih večeri u „Gradskoj knjižnici Juraj Šižgorić“. O kojem je naslovu riječ, u muzeju ne otkrivaju, jer će, tvrde, to biti iznenađenje za publiku.

-Svakako riječ je filmskom klasiku. Nakon filma u 20 sati počinje koncert Mate Skračića i njegova Adaptive Quarteta. Svirat će ljubavne pjesme, a svirka traje do 23 sata. Ako bude interesa publike možda i dulje. Valentinovo organiziramo u suradnji s kafićem Camerino, koji je smješten u prizemlju muzeja nasuprot katedrale, koji se također otvara od 18 sati – kazao je Krnčević.

 

 

19. travanj 2024 00:01