StoryEditorOCM
FotođirGradski đir

Zima prava, a krzno umjetno

4. siječnja 2018. - 18:00

Udobne gležnjače od prirodne kože (ali nije uvjet) ili čizme iznad koljena, topla proštepana jakna s kapuljačom, (polu)kaput od ekološkog krzna (ako je tigrastog uzorka-to bolje) i guste, neprozirne čarape ultimativni su modni hitovi ove zime na šibenskim ulicama.

Gotovo da nismo sreli ni jednu prolaznicu koja se dijelom svoje odjeće ili obuće nije uklopila u taj standard. I popularne, svevremenske "rebe" rado su se kombinirale s toplom odjećom. Od dodataka spomenimo šalove i kape, ali i torbice koje su veličinom varirale od minijaturnih-taman tolikih da se može staviti novčanik i poneka sitnica do velikih u koje bi stale sve damske potrepštine za nekoliko dana.

Ovaj put osobito nam se svidjela kombinacija dame koja je sparila toplu smeđu jaknu od umjetnog krzna s bijelim ukrasnim detaljima s hlačama u bijeloj nijansi te smeđim čizmama do koljena. Interesantan višebojni šal, rukavice kamel boje i "cekerić" zaokružili su dojam otmjenosti i ženstvenosti. Izdvajamo i prolaznicu u sivkastom špricanom kaputiću od umjetnog krzna koja se odlučila kombinirati ružičastu suknju s gustim sivim čarapama i gležnjačama ravnog potplata te plavi prugasti šal, kapu s "pumpunom" i mladenački ruksak sa trendi zakovicama. Odlične su i "lenonke".

Za slučaj da se i vi imate želju pohvaliti sa dnevnim modnim odabirom za ove zimske dane, fotografiju nam možete poslati na naš e-mail: redakcija@sibenski-list.hr

19. travanj 2024 18:00